Beecadeau kinderen met knuffelkussen

Over ons

Ben je op zoek naar kinderkleding of accessoires? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Beecadeau is gestart in 2020. Wij richten ons vooral op kinderkleding. Daarnaast maken wij ook artikelen voor de kinderkamer, leuke accessoires voor kinderen en opbergartikelen met een leuke twist.

Onze naam Beecadeau is een verbastering van het woordspel “Kiekeboe”, in het Spaans “Peekaboo”. Net als dit kinderspel is Beecadeau speels en toveren onze producten een lach op het gezicht.

Beecadeau; “be a present”, “be awesome”, “be beautiful”, “be smart”, “be yourself” met Beecadeau.

Specialisme
Specialisme
Wij richten ons vooral op kinderkleding. Daarnaast maken wij ook artikelen voor de kinderkamer, leuke accessoires voor uw kind en opbergartikelen met een leuke twist.
Vragen over producten
Vragen over producten
Heb je een vraag  over een (besteld) product of over iets anders? Wij komen graag met je in contact. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk en binnen 24 uur.
Speciale wensen
Speciale wensen
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Stuur ons een persoonlijk berichtje op onze Facebook pagina of neem contact op via het contactformulier op de site.

Eigenaresse Angela

Mijn naam is Angela Lanchimba-Timmer en kleding maken is mijn passie. Ik ben 34 jaar oud en ik woon sinds 10 jaar in Nederland, in Hoorn NH, waar ook ons atelier staat.

In mijn geboorteland Ecuador heb ik een opleiding gevolgd voor textielbewerking. Daarnaast heb ik ook gestudeerd voor basisschool leerkracht. Kinderen zijn mijn inspiratiebron. Met Beecadeau heb ik mijn twee passies kunnen combineren: mijn voorliefde om met kinderen te werken en mijn creatieve geest de vrije loop te laten.

Beecadeau Angela Lanchimba